dinsdag 29 juni 2010

Seattle en de Muziek Ervaring


Met de bus drie kwartier vanuit de suburbs naar Downtown Seattle. De bus is ook het vervoermiddel voor arme sloebers en zo leren we de minder fraaie kanten van de grote stad zien. Aankomen in Westlake Center en dan wandelen naar de Space Needle voor een groots uitzicht over de stad. Ooit het hoogste punt van Seattle, maar nu alweer tweemaal overtroffen door nog hogere gebouwen.
Onderaan de Needle ligt een bijzonder arhitectonisch bouwwerk met daarin een soort popmuziek museum. Geschiedenis van de gitaar, geschiedenis van de beroemdste gitarist van Seattle Jimi Hendrix, de pakjes van the Supremes en volop gelegenheid om zelf muziek te maken. In een bijzondere jamsessie speel ik op bas met op de drums Sanne en op gitaar Anouk (en soms andersom). Wandelen door Seattle naar de haven, eten en dan met dezelfde bus terug. Uitgeput, maar met mooie herinneringen.

1 opmerking:

  1. Ongelooflijk! 'E.J. and The Peters' zijn eindelijk geformeerd, in Canada nog wel!! Daar zit een dikke hitsingle aan te komen, ik voel het.
    Geniet!

    BeantwoordenVerwijderen