woensdag 23 juni 2010

Op reis naar Vancouver


Dit is een plaatje van 1996, veertien jaar geleden gingen we ook al een keer rondtrekken met de camper door de Verenigde Staten. Marije en Sanne staan hier te poseren in Monument Valley. Marije gaat deze keer niet mee, die blijft bij man Ronald en haar twee kindjes. Sanne (rechts) wel, hoewel ze daarvoor wel haar vriendin Marloes een tijd moet missen. Onze jongste dochter Anouk was er toen niet bij, die was twee jaar en te klein. Maar nu is ze zestien en gaat ze zeker mee!
De hondjes zijn ondergebracht. Jenna logeert in Hilversum bij de zwarte labrador Noa en Jopper logeert in Vaassen langs het Kanaal, in pension Shanai. Een lange periode want er is veel te zien voor ons daar. We starten in Vancouver om vandaar de camper op te halen en langzaam zuidwaarts te rijden, naar de staat Washington. Wat we willen gaan bekijken, weten we nog nauwelijks, ook omdat we het daar met elkaar nog niet over hebben gehad.
Maar eerst vliegen vanuit Düsseldorf over de Atlantische Oceaan tot vlak voor de Grote Oceaan. Ik hoop dat het helder weer is en ik wat fraaie luchtfoto's kan schieten vanuit de Airbus. Tijdverschil van negen uur, dus het wordt een hele lange dag...

2 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier daar!
    De eerste foto moet nog komen, maar ik geniet nu al :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een kleine schatjes toch. Er verandert veel in 14 jaar.. Kijk naar onszelf! (bijna 40 jaar?)
    G

    BeantwoordenVerwijderen